joi, 9 mai 2013

Cabine de dus cu Hidromasaj


M-am tot intrebat in ultima vreme daca nu este cazul sa sa schimb cada din fonta care arata ca naiba cu o cabina de dus, asta si daorita faptului ca nu am mai facut baie in cada cu apa multa de vreo 15 ani de zile! Astfel, folosesc cada pe post de cabina insa cu dezavantajele respective...
Am chemat in prima faza un instalator sa-mi spuna in mare ce trebuie facut pentru a face acesta schimbare din punct de vedere al tevilor de apa sa cele de scurgere.
Modificarile necesare sunt destul de mici, asta si datorita faptului ca au fost trase de la inceput in coltul baii si nu la mijloc! Dupa ce a pus pe foaie verdictul a fost unul promitator, maxim 50 lei piese pentru a trece de la cada de fonta la cabina de dus.
Cabina de dus cu Hidromasaj PRO 01
Am deschis tableta si am inceput impreuna cu instalatorul sa cautam o cabina de dus cu hidromasaj care sa se potriveasca perfect. Am gasit multe modele cu preturi foarte bune, insa problema noastra este ca majoritatea firmelor erau din Bucuresti iar noi suntem din Constanta si toate livrau doar in zona. Un singur site ofera si transport catre alte orase la preturi chiar foarte ok respectiv cei de la ZGS.ro care au si o gama foarte mare de cabine pe stoc.
Cu numai 1580 lei cu TVA inclus am avut a doua zi cabina acasa, totul intreg fara nici un fel de problema, ba chiar m-au rugat sa verific cand ajunge sa nu fie ceva spart fiind asigurata!
La prima ora instalatorul era cu pisele necesare si lada de scule in baia mea pregtind tot ce trebuia.
Problema a fost ca ne-a trebuit pana la urma si un electrician, am uitat ca daca vrei sa ai lumina, muzica, ventilatoare, led-uri si telefon trebuie musai sa o legi la curent! Important este faptul ca nu necesita un racord special, de mare putere, consumatorii fiind foarte mici si astfel am legat-o la becul din baie cu fir tras printr-o bagheta de plastic.
In final la numai 48 de ore de la ideea venita faceam primul dus cu muzica la radio si un hidromasaj de vis cu o cheltuila de 1730 lei cu tot cu piese pentru modificarea instalatiiei, cabina de dus cu hidromasaj de la http://www.zgs.ro/ care mentionez ca au fost foarte promti si plata instalatorului si a electricianului fara de care sincer nu cred ca reuseam sa duc la bun sfarsit dorinta mea.
Deci nu este chiar atat de scump si nici chiar atat de greu pe cat considera unele persoane pentru a face o modificare in baia ta care pot sa spun cu mana pe inima "merita toti banii" senzatia oferita de o cabina cu hidromasaj este efectiv una de SPA pentru care in mod normal trebuie sa cheltui o suma foarte mare de bani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu